Deittisirkus - Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksiTiedotteet

TIEDOTE 25.2.2015

 

Mitä suomalaiset pikadeittaajat arvostavat deittikumppaneissaan?

Suomalainen speed datingiin ja sinkkutapahtumiin erikoistunut yritys Deittisirkus kysyi asiakkailleen lähettämässä kyselyssä heidän arvostuksensa kohteista liittyen deitin olemukseen ja keskusteluun.

Näin suomalaiset pikadeittaajat vastasivat:

Naisista noin 50% vastasi kiinnittävänsä ensimmäiseksi huomiota kasvoihin, muuten vastaukset jakaantuivat tasaisesti pukeutumisen, vartalon ja kokonaisolemuksen välillä. Miehet arvostavat ensisilmäyksellä kyselyn mukaan eniten kasvoja ja kokonaisuutta.

Keskustelun aiheista naiset ja miehet olivat melko samaa mieltä. Noin puolet kyselyyn vastaajista arvosti eniten itsensä selkeää esittelyä, noin 25% piti kevyestä small talkista ja noin 25% piti harrastuksia tai töitä hyvänä keskustelun aiheena.

Arvottaessa tuoksua, hymyä ja ääntä vastaukset puolestaan erosivat sukupuolten välillä.
Naiset pitivät deitin tuoksua selkeästi suosituimpana ominaisuutena näistä kolmesta vaihtoehdosta, toisena puheääntä ja kolmantena hymyä. Miehet puolestaan arvostivat eniten hymyä, toisena puheääntä ja kolmantena vasta tuoksua.

Melkein kaikki naisvastaajat halusivat olla yhtä paljon kuuntelijan kuin puhujan roolissa. Miesten vastauksissa kuuntelijan roolia pidettiin melkein yhtä suosittuna kuin molemminpuolista keskustelua.

Muuta huomioitavaa sukupuolten eroissa liittyen speed datingiin ovat deittinimet.
Deittisirkuksen speed datingiin osallistutaan deittinimellä. Enemmistö naisista ja miehistä käyttää deittinimenä etunimeään. Keksityissä deittinimissä naiset ja miehet eroavat selkeästi. Naiset käyttävät tällöin yleensä jotain toista naisen nimeä, kun miehet puolestaan keksivät mielikuvituksellisimpia symbolisia tai humoristisia deittinimiä.Lisätiedot:

www.deittisirkus.fi
Deittikuningatar Anna Uusiheimala
p. 040 534 0619


asiakaspalvelu@deittisirkus.fi