Deittisirkus - Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksiDeittivinkit

Paras neuvo deittailuun: Ota rennosti!

 

Paras neuvo, minkä voimme antaa on pikadeittaamiseen tai sokkotreffailuun on rento asenne. Mukavalla asenteella saat mahdollisuuden tavata paljon mielenkiintoisia ihmisiä ja saada uusia sinkkukavereita. Saat täten parhaiten irti hetkestä ja sinulla saattaa olla kokonaisvaltaisen hauska ilta tiedossa. Ajattele, että se on vain bonusta, jonkun jättäessä yhteystietonsa juuri sinua varten. Tutustu myös Deittisirkuksen Facebook-sivuihin.


 

Päätä ennalta mitä haluat Speed Dating tapahtumalta tai sokkotreffeiltä!

 

Voit suhtautua treffeihin rennosti ajanvietteenä tai päämääränä löytää se oikea. Voit hakea esim. uusia ystäviä tai harrastuskavereita. Jos haluat erityisesti tutustua ulkopaikkakuntalaisiin, niin voit osallistua eri kaupungissa järjestettävään Deittisirkus Speed Datingiin tai ilmoittaa matkustushalukkuutesi sokkotreffilomakkeessa. Mietittyäsi ennalta keskustelua tältä pohjalta, on helpompi saada oikeat ihmiset kiinnostumaan juuri sinusta.


 

Pukeutuminen luo mielikuvia

 

Deittisirkuksen Speed Dating tapahtumat ja sokkotreffit on luonteeltaan mukavia ja rentoja, mutta muista aina ensivaikutelman tärkeys. Rennot, siistit ja tietysti puhtaat vaatteet ovat kaiken A ja Ö. Pukeudu sellaisiin vaatteisiin, missä itse parhaiten viihdyt. Jollakin se voi olla minihame, toisella puku ja kolmannella farkut. Seksikkyys on ok, mutta yliampuvuus voi kääntyä sinua itseäsi vastaan. Erikoiset ja mielenkiintoiset yksityiskohdat pukeutumisessa, voivat toimia myös hyvänä keskustelun alkuna. Väreistä: punainen on naisten vaateväreistä eniten miehiä kiinnostavin (punainen väri saa jopa veren virtaamaan nopeammin ja luo ns. sanatonta vetovoimaa), puolestaan miesten pukeutumisessa sininen väri vetoaa naisiin, koska tämä viestii alitajuntaisesti tasapainosta, uskollisuudesta ja luotettavuudesta. Tiivistettynä mies, joka pukeutuu siniseen viestii kykenevänsä vakiintuneeseen parisuhteeseen.

 


Suhtaudu positiivisesti

Lähde avoimin mielin ja positiivisella meiningillä. Kaikki asennoituvat jollain asteella niin, että tapaisivat sen oikean. Mitäpä, jos sinä suuntaisit energiasi positiivisuuteen, sillä sen avulla pääset parhaimpaan lopputulokseen. Negatiivinen ja skeptinen ajattelumalli tuo puolestaan ikäviä tuloksia. Onko lasisi siis puoliksi täynnä vain puoliksi tyhjä?

 

Kuuntele Radio Nostalgian toimittajan kokemus
 

Ole kärsivällinen

Aluksi pikadeittaaminen tai sokkotreffit voivat tuntua hassulta/oudolta, niin kuin kaikki muutkin uudet asiat. Ole siis kärsivällinen niin itseäsi kuin muita kohtaan. Hyvin se menee! (Voit jäädä jopa koukkuun..)

 

 

Onko kemiaa?


Verrattuna ihmisten tapaamiseen internetissä Speed Datingin ja Sokkotreffien etuus on ihan oikeasti tavata ihminen. Jos huomaat heti, että välillänne on kemiaa, niin älä epäröi flirttailla. Pidä kuitenkin odotuksesi realistisina ja katso mitä tapahtuu...

 

 

Keskity hetkeen! (Ole läsnä)


Siitä huolimatta, että esim. Speed Datingissä olet toisten minitreffien ympäröimänä, niin sinun on keskityttävä juuri siihen hetkeen ja treffipariin. Älä keskity muistelemaan edellistä deittiä tai mieti kuka on seuraava, sillä 7 minuuttia on kuitenkin lyhyt aika uuden ihmisen tapaamiseen. Opettele kuuntelemaan toisia ihmisiä ja ole itse myös kiinnostava. Voit parhaiten vaikuttaa vain siihen hetkeen mikä sinulla on.

 

Älä räplää kännykkää!

 

 

Anna kunniaa itsellesi! Tulit, näit ja voitit


Muista että kaikki hyvä on plussaa. mitä saat irti Deittisirkuksen Speed Datingistä ja/tai Sokkotreffeistä. Meillä kaikilla on se sama tarkoitus, eli löytää se oikea ja olla onnellinen. Jollain se on tänään, toisella huomenna. Kokeile uudestaan, jos ei heti tärpännyt. Kenelläkään ei ole mitään hävittävää. Ole avoin ja positiivinen, niin kaikki menee varmasti oikein hyvin.

 

Muista hymyillä!

On totta että hymyily on universaali kommunikointitapa, hymy avaa ovia ja viestii siitä että toinen ihminen on mielestäsi ok. On aivan luontevaa olla hiukan hermostunut treffitilanteessa, sitä ei siis tarvitse jännittää tai pelätä. On myös tutkittu että hymyily vapauttaa endorfiiniä kehoosi (kuten nauraminen) ja tämä saa sinut voimaan paremmin. Hymyily on myös toiselle osapuolelle rauhoittavaa, koska täten annat sanattoman hyväksynnän hänen läsnäololleen. Hymyily saa sinut näyttämään  paremmalta ja vetovoimaiselta, sekä antaa silmiin säihkettä.

 

Käytä charmiasi ja persoonallisuuttasi

Persoonallisuus on plussaa, sillä erottaudut joukosta ja sinut muistetaan. Käytä positiivista energiaa ja intensiteettiä keskustelussa. Voit kääntää keskustelua aina haluamaasi suuntaan ja olla eduksesi positiivisella energialla. Positiivinen yllätys voi olla esimerkiksi se, että olet keskustelussa paljon rennompi miltä näytät. Yritä aina jollain tavalla ns. murtaa jää, esimerkiksi kertomalla itsestäsi joku hassu tai yllättävä puoli, on se sitten harrastus tai lempiasusi kotona. Muista myös hyvä silmäkontakti. Äänen sävyä ja puheen rytmiä luontevasti muuttamalla saat pidettyä mielenkiinnon keskustelussa.

 

Mistä kannattaa keskustella treffeillä?

 

Seitsemän minuutin Speed Dating-treffit ei ole pitkä aika ja sokkotreffeilläkin keskustelu voi olla aluksi hiukan jännittävää.
Alla vinkkejä ja yleisiä kysymyksiä deittailuun.

 

Missä kaupungissa asut?
Mitä teet työksesi?
Opiskeletko?
Onko sinulla lapsia? Monta?
Kauan olet ollut sinkkuna?

Vaikka yllä kerrotut kysymykset ovat tärkeitä, on parasta pysyä ns. lyhyehköissä vastauksissa, jotta 7 minuutin treffit ovat HAUSKOJA ja vähemmän työpaikkahaastattelun omaisia. Perustietojen selvittämiseen löytyy sopivan ihmisen kohdalla aivan varmasti tarpeeksi aikaa jatkossakin. Sinulla on vain yksi mahdollisuus tehdä ensivaikutelma. Hauskuus, positiivisuus ja varmuus luovat vetovoimaa kanssaihmisiin. Yritä aina tervehtiä mukavasti ihmisiä treffin alkaessa, esim. "Terve, kiva tavata Annukka!", "Moi Mikko ja se onkin sitten meidän vuoro jutustella!" (Kaikilla on rinnassa deittinimitarrat, joten tämä on helppoa!) ja sanomalla ääneen hänen nimensä, tulet myös muistamaan hänet paremmin.


Alla muutama "jäänmurtaja-kysymys"
 

Onko tämä ensimmäinen kertasi Speed Datingissä/Sokkotreffeillä?
Matkustatko paljon? Missä maissa olet käynyt?
Onko sulla jotais hauskoja reissutarinoita?
Onko sinulla jotain piileviä kykyjä/erikoistaitoja?
Oletko kuullut mitääa hauskoja vitsejä lähiaikoina?
Onko sulla lempisanontaa?
Mikä on lempiharrastuksesi? Oletko tehnyt sitä kauan?
Puhutko itseksesi tai unissasi?
Mikä horoskooppi olet?
Mikä on lempiruokasi?
Onko sinulla paheita?
Jos saisit valita minkä vaan auton, niin minkä ottaiisit?
Mikä on paras lapsuudenmuistosi?
Jos voittaisit lotossa, niin miten käyttäisit rahat?

Vältä näitä aiheita

Uskonto ja politiikka
Älä valehtele
Irstaat tai rasistiset vitsit
Seksuaalisuuteen liittyvät aiheet ja asiat
Älä kerro liian henkilökohtaisia asioita
(esimerkiksi kuinka hirveä viime parisuhteesi oli tai millainen rahatilanne sinulla on)
Ulkonäön arvosteleminen


 

Muista pitää siis simppeli ja mukava meininki yllä!