Deittisirkus - Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksi

Kirjaudu sisään käyttäen Kirjaudu sisään

DEITTISIRKUS FAQ

Kaikki eivät halua laittaa kuvaansa ja tietojaan internetin seuranhakupalstoille tai vaihtoehtoisesti haluat kokeilla jotain muutakin vaihtoehtoa. Deittailu voi olla myös hauskaa ja antaa uutta sisältöä elämään! Deittisirkus mahdollistaa tämän. Etu myöskin verrattuna nettipalveluihin on se, että LIVENÄ näkee heti onko kemiaa vai. Lisäksi tapahtumiin osallistutaan anonyymisti ja turvallisesti deittinimellä.

Deittisirkuksen virallinen speed dating HELSINKI JA TAMPERE
Deittisirkuksen sinkkubileiden ja muiden tapahtumien speed dating


Lisätietoja voi kysyä myös: asiakaspalvelu@deittisirkus.fi
Yleisimpiä kysymyksiä ja tietoa Speed Datingistä:

Aihe: Saanko lipun tapahtumaan?

KYSYMYS: Varasin paikan originaaliin speed date-tapahtumaan ja sain sähköpostitse varausnumeron+omat tiedot. Saanko jonkun pääsylipun postitse vai miten? Tilausnumeroni oli XX

VASTAUKSET:

1. Deittisirkuksen ORIGINAALI SPEED DATING (HELSINKI JA TAMPERE)

Tilaisuudessa ilmoittaudutaan antamallasi treffinimellä, joten postissa ei ole tulossa lippua. Kaikille osallistujille lähetetään myös edellisenä iltana sähköpostilla muistutus tapahtumasta ja ohjeistus tapahtuman kulusta.
Huom, mikäli samalla treffinimellä on ilmoittautunut useampi henkilö, niin loppuun lisätään sukunimen ensimmäinen kirjain.

2. Deittisirkuksen SINKKUBILEIDEN TAI  LOVE BILEIDEN SPEED DATING (POP UP-SPEED DATING)

Tähän epävirallisempaan ja vauhdikkaampaan speed dating-versioon ei ole ennakkovarausta, vaan varaukset otamme Deittisirkuksen sinkkubileissä paikan päällä.

POP UP-SPEED DATING

Deittisirkuksen pop up-speed dating eroaa Deittisirkuksen originaalista speed datingistä.

Pääkohdat eroavaisuuteen ovat seuraavat:

 1. Ei ennakkovarauksia, ilmoittautumiset kerätään paikan päällä
 2. Ei ennakkotietoja osallistujista
 3. Ei erillistä maksua osallistumisesta
 4. Ei erillisiä ryhmiä, pienempi ryhmä
 5. Lyhyempi deittiaika
 6. Ei väliaikaa
 7. Myöhäisempi ajankohta - ja tätä kautta myös lennokkaampi meininki
 8. Ihmiset eivät ole niin sitoutuneita ja keskittyneitä, kuin originaalissa versiossa
 9. Paikalla on myös muita ihmisiä kuin pikadeittaajia seuraamassa sessiota sinkku- tai love bileiden versiossa
 10. Ennakkovaraus-tapahtumassa, eli originaalissa speed datingissä ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa myös info/muistutussähköpostin tapahtumaan edellisenä iltana illan kulusta

   

Aihe: Mihin mennessä on varattava paikka Deittisirkuksen viralliseen speed datingiin?

KYSYMYS: Kysyisin sitä että kuinka paljon aikaisemmin minun on hankittavan speed datingiin, jotta ehdin ostaa sen. Kiitos etukäteen vastauksestanne.

VASTAUS: Suos
iteltavaa on, että paikat varataan hyvissä ajoin. Varaamalla paikkasi ajoissa varmistat pääsysi speed datingiin ja ryhmän koot ehditään suunnittelemaan. Paikat menevät varausjärjestyksessä. Varauskohdassa on myös nähtävissä onko paikkoja vielä saatavilla. Joskus tulee myös peruuntumisia (Varapaikkoja kannattaa kysyä osoitteessa asiakaspalvelu@deittisirkus.fi, samalla voimme lisätä Sinut uutiskirjelistallemme niin saat jatkossa tuoreet tiedot tapahtumistamme)HISTORIA

Speed dating-konsepti keksittiin Los Angelesissa jo vuonna 1998. Ensimmäisen tapahtuman piti Rabbi Yaacov Devo Pete’s Café:ssa Beverly Hillsissä. Speed Dating-tapahtuma levisi kuitenkin pian the Atlantin yli ja on nykyisin suosittua mm. Englannissa ja muualla maailmalla. Deittisirkus on järjestänyt tapahtumia menestyksekkäästi tammikuusta 2013 alkaen Suomessa.
 

MITEN VARAAN PAIKAN SPEED DATINGIIN?

Paikat menevät varausjärjestyksessä, eli nopeat syövät hitaat. Varaaminen tapahtuu normaaliin verkkokaupassa ostamisen tapaan. Mikäli asiassa on epäselvyyttä tai ongelmaa, niin lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@deittisirkus.fi .

SPEED DATING-osion alta löydät paikkakunnan ja ikäryhmät sukupuolittain.
http://www.deittisirkus.com/speeddating
 


MISSÄ SPEED DATING-TAPAHTUMAT PIDETÄÄN?

Speed Dating järjestetään aina viihtyisässä ravintolaympäristössä, mikä soveltuu eri-ikäisille ihmisille ja mahdollistaa keskustelun mukavassa ympäristössä. Mikäli haluat Deittisirkuksen omalle paikkakunnallesi, niin ota yhteys
asiakaspalvelu@deittisirkus.fi

MITEN SPEED DATING JÄRJESTETÄÄN?

LYHYESTI:

Toinen sukupuolen edustajaryhmä istuu tapahtuman ajan samoissa pöydissä ja toinen ryhmä vaihtaa pöytää noin viiden minuutin välein uusien treffien osalta. Kellon kilahtaessa treffit päättyvät ja kukin merkkaa omaan lomakkeeseensa haluavatko tutustua jatkossa treffikumppaniinsa paremmin. Tapahtumaan osallistuvien henkilöiden treffinimet ovat selkeästi näkyvillä. Tapahtuman ohjaa mukava Deittisirkus-emäntä.

Tapahtuman päätteeksi jokainen palauttaa kiinnostuskuponkinsa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata oman Speed Dating-kierroksen treffikumppanit ennen tapahtuman alkua ja jatkaa keskustelua tapahtuman jälkeen.


KUINKA HYVIN VOI TUTUSTUA TOISEEN IHMISEEN PIKADEITEILLÄ?

Perustiedot saat nopeasti selville, muutoin keskustelua kannattaa itse ohjata siihen suuntaan mitä haluat saada treffikumppanistasi erityisesti irti. Tärkeintä on varmasti havainnoida deitin kokonaisolemus. Ideana on hoitaa parempi tutustuminen myöhemmässä vaiheessa niiden henkilöiden kesken, kenellä on ollut kiinnostusta toisiaan kohtaan. Speed Datingin idea on tavata useita erilaisia ihmisiä nopeasti, helposti ja turvallisesti.


Kevyt small talk toimii paremmin kuin työhaastettelun omainen tenttaus!

 

VOINKO LUOTTAA IHMISIIN SPEED DATINGISSÄ?

Speed datingiin osallistutaan treffinimellä (esim. etu- tai lempinimi), eikä sinun tarvitse kertoa oikeaa koko nimeäsi pikatreffeillä, ellet niin itse erityisesti halua. Ideana on, että  ilta on kaikilla mukava ja onnistunut ja näin fixut/asiallisest sinkut voivat tavata toisiaan. Treffitilanteessa ei siis tarvitse eikä pidäkkään kertoa, että onko treffikumppanistaan kiinnostunut, vaan kukin saa myöhemmin asiasta tiedon.

 

MISTÄ LIPPUJEN/VARAUKSEN HINTA KOOSTUU?

Deittaaja nauttii lipun hinnalla hauskan ja mielenkiintoisen Deittisirkus speed dating-kokemuksen. Varauksen hinta koostuu monestakin eri tapahtuman järjestämiseen liittyvästä kustannuksesta. Markkinointi, materiaalit, verkkokauppakulut, uutiskirjekulut, kirjanpito, matkakulut, palkkiot, asiakaspalvelun ylläpito, tapahtuman järjestämiseen liittyvät muut kustannukset kuten työaika liittyen kontaktitietojen läpikäymiseen. Yritystoiminta on arvonlisäverollista, joten varauksen hinnasta menee verottajalle 24 %.

Moni on pitänyt Deittisirkuksen palvelua kovin edullisena verraten siihen, että veisi esim. 10 henkilöä treffeille tai roikkuisi tätä ennen maksullisessa nettitreffipalvelussa. Maksullisuutta on pidetty hyvänä asiana myös sen vuoksi, että ihmiset keskittyvät aidosti itse tapahtumaan ja sitoutuvat tulemaan paikalle.

 

DEITTISIRKUKSEN VIRALLISEN SPEED DATINGIN OSALLISTUJIEN IKÄ

Virallisessa speed datingissämme ilmoittautumisen yhteydessä kysytään ikää juuri siksi, jotta riippuen osallistujien määrästä ja mahdollisesta ikäjakaumasta jaetaan henkilöt tarvittaessa eri ryhmiin. Mikäli ryhmäjako tehdään, tehdään se iän tai muun pyynnön perusteella, joita voi kirjoittaa vapaa kenttään varauksen yhteydessä "Jotain muuta, mitä haluat meidän tietävän?"

Mikäli mukaan ilmoittautuu poikkeuksellisen ikäryhmän edustaja muihin ilmoittautuneisiin nähden, niin häneen ollaan ennakkoon yhteydessä Deittisirkuksen puolesta.

 

 Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.