Deittisirkus - Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksi

Kirjaudu sisään käyttäen Kirjaudu sisään

KOKEMUSOSIO:
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PALAUTE:

Kiitos kivasta illasta. Kuten sanoinkin jo tapahtumassa, niin oli tosi hyvät järjestelyt. Samaa kuulin myös muilta osallistujilta. :) Mahtavaa, että autat ihmisiä tapaamaan toisiaan, viihtymään ja myös harjoittelemaan keskusteluja. +++ Suosittelen jatkossakin Deittisirkusta myös Jäänmurtajat-
kurssilaisille.

Verkosta löytynyttä

http://www.lily.fi/blogit/suhteellisuudentaju/paikoillanne-valmiit-speed-date

http://loppukiri.wordpress.com/2014/02/17/kannattaako-sinkkubileisiin-menna/

Taas suosituksia Deittisirkus speed datigistä!

 

Jarmo P. kertoo Deittisirkus Speed Dating-kokemuksesta

Helsinkiläinen 31-vuotias Jarmo P. osallistui Deittisirkus Speed Datingiin Apollossa ja kertoo nyt omasta deittikokemuksestaan.

Jarmo P. työskentelee Stockmannin ruokamestarina ja voi sitä onnekasta, joka pääsee maistamaan hänen herkkujaan. Saatatte muistaa tämän taidokkaan ammattilaiskulinaristin myös tämän vuoden Top Chef-kilpailusta. Työn ohella hän harrastaa mm. flairtendingiä. Jarmo P. oli rohkea ja lupautui kertomaan kokemuksestaan, sekä hiukan myös itsestään.

Jarmo P. kertoo:


”Lähdin kokeilemaan speed datingiä monestakin eri syystä. Haluan tavata uusia ihmisiä ja kokea elämässäni paljon eri asioita, sekä tietenkin olen sinkku. Sainkin tapahtumasta maanantaina sähköpostilla muutaman aika kivan naiskontaktin, että saa nähdä vielä mihin tässä joutuu. Suosittelen Deittisirkuksen speed datingiä kaikille mukaville sinkuille, ei varmaan ole hauskempaa tai helpompaa tapaa tavata muita sinkkuja livenä. Juttelin taukojen aikana myös muiden miesten kanssa ja meitä sinkkumiehiä oli tosi eri aloilta, lääkäristä opiskelijaan. Ehkä hyvä asenne yhdisti meitä kaikkia?

Tulin paikalle puolisen tuntia ennen varsinaisen tapahtuman alkua kuten oli pyydetty. Siinä sitten jätettiin takit, deittiemäntä-Anna oli vastassa ja sain deittinimitarran rintaani ja sitten mentiin baarin puolelle. Join yhden oluen (kuului muuten varauksen hintaan) ja ei kestänyt kauan kun sain mennä istumaan ns. omaan pöytääni. Pöytänumeroni oli 13 ja ajattelin ensin, että voi-voi epäonnennumero, mutta kun homma lähti käyntiin niin oli kyllä ihan sairaan mukavaa ja jännitys kaikkosi hetkessä. Naiset saivat kiertää deittipöydät, kuulemma sillä kokemuksella että Tampereella oli kokeiltu näin päin ja toimi paremmin. Itse olinkin osin helpottunut, sillä miehillähän on putkiaivot, niin voipi olla tämä todella oli parempi järjestely.

Itselläni on Sukujuuret Pohjois-Karjalassa niin juttua olisi varmasti riittänyt pidemmäksikin aikaa, mutta nyt sain nauttia kuitenkin monen erilaisen ihanan naisen seurasta hetken aikaa."

Minkälainen on Jarmo P:n ihannenainen?

"En ole niitä miehiä, jotka katsovat ensin etumusta tai takamusta. Kasvoja toki katson, mutta tärkeämpää on (miten kliseeltä se sitten kuulostaakin) se mitä ihminen on sisältä...Sanoisinko kuitenkin, että ehkä tykkään enemmän sellaisista ns. ”naapurintytöistä”.. kiltit tms. on enemmän mun makuun kun ns. pahikset... mut voihan sekin olla tapauskohtaista..."


Hyvää kevättä kaikille, Jarmo P.


Kuva: © studioelite.fi / Arttu Ahlsten
 


Jos SINÄKIN haluat kertoa oman tarinasi, niin ota yhteyttä asiakaspalvelu@deittisirkus.fi

 


 

 

 Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.