Deittisirkus - Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksiTaustaa

 

Deittisirkuksen Anna kertoo itse mistä se ajatus lähti


Toisten sinkkujen tapaaminen pitää saada helpommaksi ja mukavammaksi. On tylsä ajatella, että seuranhaku täytyy keskittää ainoastaan baareiluun tai nettitreffeihin. Nettideittailu on ihan jees ja sopii myös monelle, varjopuolina kuitenkin on että tuntematon henkilö voi käyttää esimerkiksi 10 vuotta vanhaa profiilikuvaa tai muutoin kiillotella minäkuvaansa. Tällöin voi monen viikon tai kuukauden odotukset olla jotain aivan muuta kuin todellisuus. Livenä näkee myös HETI onko kemiaa vai ei, alkoi suhde sitten kaveruutena tai romanttisemmissa merkeissä.

Jos itse olisin nyt sinkku, niin taatusti menisin Speed Datingiin jo pelkästään kokemuksen vuoksi tai/ja ajanvietteenä ja on tietysti mukava saada uusia tuttuja. Sitten jos vielä törmäät pikatreffeillä siihen oikeaan, niin tosi upea juttu!

 

Vastaavalla tavalla, kun esimerkiksi erilaisissa yritysyhdistyksissä harjoitellaan oman yrityksen esittelyä ja verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa, niin samalla tavoin voi suhtautua esimerkiksi Speed Datingiin. Tapahtumaan sinkku voi lähteä avoimin mielin, kaikilla on sama tarkoitus (tavata uusia ihmisiä) ja jos hyvin käy, niin jutut jatkuvat vielä tapahtuman jälkeen ja siitä eteenpäin. Saa nähdä onko meistä suomalaisista tullut joo niin reippaita maailmankansalaisia, että olemme valmiita pikadeittailuun.

-  Minä uskon että on!


Sokkotreffit on varmasti myös kokeilun arvoinen asia. Täyttämällä itsestäsi ja mieltymyksistäsi perustiedot pystyt vaikuttamaan sokkotreffikumppanin valintaan. Toisaalta jos ei uskalla lähteä yksin treffeille, niin voi lähteä tupla sokkotreffeille sinkkukaverin kanssa ja tämä voi sopia taas toisille paremmin. Parisuhdetreffeillä puolestaan saa vaihtelua arkeen ja voi hauskasti parina lähteä harrastamaan tai esimerkiksi syömään jotain mitä ei normaalisti tekisi.

Ei muuta kun deittailemaan ja toivottavasti törmäämme Speed Dating-tapahtumissa!

 

K-U 28.11.2012