Deittisirkus - Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksi

Kirjaudu sisään käyttäen Kirjaudu sisään

SINKKUVANHEMPIEN JA LASTENMIELISTEN ORIGINAALI SPEED DATING
Osalle ihmisistä vanhemmuus on asia, mikä vaikuttaa suuresti parinvalintaan. Tämän vuoksi Deittisirkus järjestää 6.8.2017 klo 17 ensimmäistä kertaa sinkkuvanhemmille ja lapsenmielisille suunnatun originaalin speed datingin ravintola Korjaamossa. Kyseiseen tapahtumaan ovat tervetulleita henkilöt, joille se että vastakkaisella osapuolella on jo lapsia, on hyvä juttu! Samana päivänä päiväsaikaan järjestetään Lasten Festarit Helsingissä www.lastenfestarit, joten originaalia speed datingia voidaan pitää myös mukavana jatkotapahtumana aikuisempaan makuun. Mikäli emme saisi tähän tapahtumaan sukupuolten välistä tasapainoa, niin ilmoittautumiset siirtyvät seuraavalle lauantaille originaaliin speed datingiin Helsinkiin ravintola Prestoon. Meille on tärkeää päästä aina mahdollisimman lähelle 50%/50% lopputulosta.

Tapaat pikadeiteillä monta mukavaa sinkkua hauskasti ja tyylikkäästi. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oman sukupuolesi lomake sivun alaosassa. Suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin, sillä paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomakkeen täyttämisen onnistuttua tuote lisätään automaattisesti ostoskoriin. Maksettuasi tuotteen/palvelun saat sähköpostiisi vahvistusviestin, tilaisuudessa tunnistaudutaan ns. treffinimellä.

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteys toimisto@deittisirkus.fi
HUOM! Mahdollista myös ilmoittautua sähköpostilla toimisto@deittisirkus.fi
. Mikäli kyseinen ryhmä on täynnä, niin rahat palautetaan ja saat ilmoituksen asiasta. Myös muista mahdollisista muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla. Mikäli paikkoja ei ole enää saatavilla, niin kannattaa silti laittaa kysely peruutuspaikoista osoitteeseen toimisto@deittisirkus.fiTällä tuotealueella ei ole tuotteita.