Deittisirkus - Seuraa tähän iltaan tai loppuelämäksi



Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste- ja informointiasiakirja

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

 

Rekisterinpitäjä


Deittisirkus
Vehkatie 54 b
04400 Järvenpää
Y-tunnus 2279291-8

Rekisteriasioita hoitava henkilö


Anna Uusiheimala
asiakaspalvelu@deittisirkus.fi

Rekisterin nimi


Deittisirkus-asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus


Henkilötietoja käsitellään tilauksen, laskutuksen, asiakkaan yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä.

Rekisterin tietosisältö


Asiakkaan perustiedot:
Asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitteet, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot:
Ostotapahtuma- ja asiointitiedot eri kanavissa, kanta-asiakastiedot, muut vastaavat ryhmittelytiedot.

Verkkokaupan asiakkaiden lisätiedot:
Käyttäjätunnus ja salasana.

Säännönmukaiset tietolähteet


Asiakkuus ja asiointi:
Deittisirkus

Luottokelpoisuus:
Suomen Asiakastieto Oy

Yhteystietojen päivitykset:
Asiakastietoja voidaan päivittää yleisistä rekistereistä kuten väestötietojärjestelmästä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle


Deittisirkus ei luovuta asiakasrekisterin tietoja ulkopuolisille kolmansille tahoille. Deittisirkus voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Evästeiden käyttö


Deittisirkus käyttää verkkokaupassa evästeitä (ns. cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua.

Rekisterin suojauksen periaatteet


Deittisirkus-asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarkastusoikeus


Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä Deittisirkuksen-asiakasrekisteriin tallennettuihin tietoihin.

Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena osoitteella:
Anna Uusiheimala
Vehkatie 54 b
04400 Järvenpää


Deittisirkus vastaa kirjallisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin kirjattuna kirjeenä 3 kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä.

Tiedon päivittäminen


Asiakas voi päivittää seuraavia perustietojaan verkkokaupassa:
Asiakas voi itse päivittää yhteystietonsa ja salasanansa "Oma tili-osuudessa".

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet


Asiakkaalla on oikeus kieltää yritystä käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkina- tai mielipidetutkimuksia tai suoramarkkinointia varten.

Kielto tulee lähettää kirjallisena osoitteella:
Vehkatie 54 b
04400 Järvenpää